30 mar 2018, 21:22

От още нещо 

  Poesía » De amor
326 0 0

Любов,

имам нужда и от още нещо.

И прегръдки, и целувки, стонове и цветя.

Имам нужда и от още нещо. 

И очите да ме гледат нежно, от усмивките на любовта.

Имам нужда и от още нещо.

Да отместваш косите ми, да търсиш аромата ми.

Имам нужда и от още.

Дръж ръката ми винаги.

И от още имам нужда.

Искам само от теб да чувам колко съм красива.

Имам нужда и от още нещо.

Да ме завиваш всяка вечер, да ми шепнеш в нощта,

колко хубаво е да си до мен сега.

Имам нужда и от още нещо.

Да обещаеш, че завинаги ще е така

и да е истина...

 

 

© Карина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??