Любов,
имам нужда и от още нещо.
И прегръдки, и целувки, стонове и цветя.
Имам нужда и от още нещо.
И очите да ме гледат нежно, от усмивките на любовта.
Имам нужда и от още нещо.
Да отместваш косите ми, да търсиш аромата ми.
Имам нужда и от още.
Дръж ръката ми винаги.
И от още имам нужда.
Искам само от теб да чувам колко съм красива.
Имам нужда и от още нещо.
Да ме завиваш всяка вечер, да ми шепнеш в нощта,
колко хубаво е да си до мен сега.
Имам нужда и от още нещо.
Да обещаеш, че завинаги ще е така
и да е истина...
© Карина Колева All rights reserved.