2 mar 2013, 23:40  

(от)плавам към/от теб 

  Poesía » De amor
863 0 2

спомням си за нелеките съдби

на предишни лодки и лодкари

отплавах без посока но кажи

дали един със друг ще бъдем цели

знам само - по-светъл е деня

очите ти - слънчеви кълба сред пътя нощем

през тревога и фалшове вървя

дори не мисля да се отказвам още

различна друга съм... жена

в предишните обвивки дишах равно

и ако преди съм си тръгвала

то сега ще поискам да остана

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??