26 ago 2022, 14:55

От приказното идваш 

  Poesía » De amor
646 0 2

     

  От приказното идваш

 

Докоснах занемяла красота

от приказния свят навярно,

сърцето ми изпълни тишина

и скритото е вече явно.

 

Как исках те и как те чаках аз,

но времето изтече бързо

и любовта далече е от нас,

изчезна в спомена отново.

 

Към мен ръце протяга пак нощта –

да ме прегърне иска нежно,

и само вятърът е тук сега,

и чувството е безметежно.

 

Игра на думи в този свят красив

е всяка среща и раздяла.

От приказното идваш мълчалив,

душата само в мене страда.

 

               Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??