14 abr 2014, 0:40

От Разпятие до Възкресение 

  Poesía » De amor
394 0 1

От  Разпятие до Възкресение

Уморено дими цигарата,
пише дълги многоточия
по ръба на охлузената тишина.
Аз съм онзи, водил
битки със себе си и света.
Измълчавам болката
на едно разпятие
в проронена, смутена сълза.
В разплакани ноти спира
това безмълвно пречистване...
Пари любовта, в която
всяка мисъл е изкупление,
всяко възкресение-обичане...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??