14.04.2014 г., 0:40 ч.

От Разпятие до Възкресение 

  Поезия » Любовна
385 0 1

От  Разпятие до Възкресение

Уморено дими цигарата,
пише дълги многоточия
по ръба на охлузената тишина.
Аз съм онзи, водил
битки със себе си и света.
Измълчавам болката
на едно разпятие
в проронена, смутена сълза.
В разплакани ноти спира
това безмълвно пречистване...
Пари любовта, в която
всяка мисъл е изкупление,
всяко възкресение-обичане...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??