Мъжете малко като този –
от слънце и луна роден.
И нужни ли са ми прогнози?
Кога, доколко, накъде?
Без тях вървя в копнежа влюбен,
усещам – чувството расте.
Обичам го без страх, че губя.
Възторгът бъдеще плете.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados