13 feb 2007, 15:51

От теб научих... 

  Poesía
690 0 2

Исках да зная за бъдещето,
а с теб научих да живея за мига.

Исках да получавам всичко,
а ти ме научи да се нося по вятъра...

 

Исках да градя мечтите си,
а ти ме научи, че времето е кратко.

Исках да ти дам любовта си,
а ти ме научи да не я раздавам до край!

Имах мечти,
имах идеали,
имах съдба,

... А ти превръщаше

всичко във кристали...

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??