16 jun 2012, 22:24

От утре 

  Poesía
708 0 1

От днес съм малка черна точка,

която няма да си има име.

Свършвам се, преди да се започна.

Стапям се по теб и няма да ме има.

 

От днес съм някой без лице -

от онези с еднакви имена.

От онези с еднаквите ръце,

които галят и се забравят след това.

 

От днес  ще бъда само сянка,

която ще напомня бледи  очертания

на раменете ти, на твоята осанка.

От утре ще ми бъде упование.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасна идея и с малко "пипване" стихотворението ще стане чудесно!
Propuestas
: ??:??