За какво да говоря на глас?
За какво да римувам словата,
ако няма емоции, страст -
да докоснат, разтърсят душата?
Но защо ли пък птиците пеят
от зори до смрачаване вън?
Не, недей да упрекваш поета,
че римува дори и на сън!
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados