20 feb 2008, 12:32

От звездите изгряват любов и страст 

  Poesía
464 0 0

 Чуй сърцето как се търкаля и те обръща.

Върнах искрите в изгарящи чинии на страстта.
Ти си като светещо  огънче, а частица  от мен остана в теб.

Омотах се не веднъж с дъждовните капки.

Плениш ли ме, аз ще те опаря.

Докоснеш ли ме, ще те  побъркам.

Целунеш ли ме, вече си плен от мен.

Замръзнеш ли, ще се полепя по теб.

Полепени ръце се  движеха около мен.

А аз си двежех с тях...

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??