20.02.2008 г., 12:32 ч.

От звездите изгряват любов и страст 

  Поезия
452 0 0

 Чуй сърцето как се търкаля и те обръща.

Върнах искрите в изгарящи чинии на страстта.
Ти си като светещо  огънче, а частица  от мен остана в теб.

Омотах се не веднъж с дъждовните капки.

Плениш ли ме, аз ще те опаря.

Докоснеш ли ме, ще те  побъркам.

Целунеш ли ме, вече си плен от мен.

Замръзнеш ли, ще се полепя по теб.

Полепени ръце се  движеха около мен.

А аз си двежех с тях...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??