Отчаяни слова
Мъчи ме -
трови душата ми със думи лоши.
Те са като лек за нея...
Мъчи ме -
игнорирай ме изцяло.
За мен мълчанието е като утеха...
Мъчи ме -
мъчи ме както си поискаш -
с думи,
или пък със самота.
Но не ме забравяй само -
за мен това ще значи да умра...
© Меги Алексиева Todos los derechos reservados