Безсмислен живот
в безсмислени дни -
Свиреп октопод
е той и държи
с пипала вендузни
сърца и души.
Не ще да ни пусне,
оставя следи,
които бележат
и режат...
Боли!...
02.02.2021.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados