4 may 2017, 17:34

Отчаяно 

  Poesía » Otra
395 1 1

И плача ли-плача ?

Неправди човешки.

Задушават ме

глупави грешки.

Хора-чудовища,

с чувства – безчувствени,

в сърцата им-гробища.

Усмивки – изкуствени.

Фалш, безхаберие,

дива истерия,

духовно безверие.

 Утре... Мистерия...

 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

02.2016 год. 

след болничен престой ...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Безчувствени хора, фалш, духовно безхаберие... За съжаление често срещано явление. Поздравления за стихчето, Мария!
Propuestas
: ??:??