И плача ли-плача ?
Неправди човешки.
Задушават ме
глупави грешки.
Хора-чудовища,
с чувства – безчувствени,
в сърцата им-гробища.
Усмивки – изкуствени.
Фалш, безхаберие,
дива истерия,
духовно безверие.
Утре... Мистерия...
© Мария Божкова Все права защищены