14 sept 2013, 18:56

Отдаденост 

  Poesía » De amor
704 0 2

    Отдаденост

 

За да си щастлива - Ти,

какво аз мога да ти дам?...

Сърцето ми е твое - знай,

душата ми и тя - докрай

и обичта си ще ти дам,

и радостта,

и всичко нежно на света.

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??