14 dic 2008, 9:12

Отдаденост 

  Poesía » De amor
1145 0 26
 

Отдаденост

 

Що пътеки от думи за тебе постлах,

за да стъпваш по тях като влизаш...

Към сърцето ми пътя посочих ти с тях.

Босонога любов! Самодиво!

 

Боже Господи, колко наивен съм бил,

като мислех, че ще ти хареса.

Моя свят уж за теб с обич бях подредил,

но го срина със танца си бесен.

 

Овърша всичко живо. Като ураган

преобърна живота ми в хаос.

В изпотъпкан от чувствата бурни харман

на отдавна пожъната младост.

 

И какво от това? Заболя. Преболя.

Но поне те запомних такава.

Ако свърнеш към мен, пак те чакам. Ела!

И вършей! И вършей до забрава.

 

 

 

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??