10 sept 2007, 11:06

Отдалечаване 

  Poesía
549 0 5
Доказано е.
Вселената се разширява.
Не питай защо се отдалечаваме един от друг.

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??