13 ene 2009, 9:08

Отдалече 

  Poesía » De amor
609 0 0

Отдалече

 

На празника ти,

като съм далече,

по виртуален път

ще идвам аз...

(Езикът ми

на близките ти

         да не пречи

с по-твърд акцент

     и южен аромат.)

© Лъчезар Захариев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??