10 abr 2021, 19:24

Отдавна ти не си ми чужда... 

  Poesía » De amor
813 1 2

Отдавна ти не си ми чужда.

Мечта за тебе ме опива.

 

От теб аз имам силна нужда.

Отдавна ти не си ми чужда.

 

Песента ти в мен пробужда

любовта така красива.

 

Отдавна ти не си ми чужда

Мечта за тебе ме опива.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??