Някоя есен
Някъде
Някога
Пак ще се срещнем
В някой град
Ще се погледнем
И ще се разминем
/Защото на ръката си
нося пръстен/
А някога
Някъде
Една друга есен
В един друг град
Не носех
Ще погледна встрани
На витрината
има сладки
Неотдавна изпечени
Не ме спирай
"Здравей" ...не върви ...
Днес си отдавна закъснял...
© Натали П. Todos los derechos reservados