8.10.2016 г., 8:56 ч.  

Отдавна закъснял 

  Поезия » Любовна
601 0 2

Някоя есен 
Някъде 
Някога 
Пак ще се срещнем 
В някой град 
Ще се погледнем 
И ще се разминем 

 

/Защото на ръката си 
нося пръстен/

 

А някога 
Някъде 
Една друга есен 
В един друг град 
Не носех 

 

Ще погледна встрани 
На витрината 
има сладки 
Неотдавна изпечени 

 

Не ме спирай 
"Здравей" ...не върви ...
Днес си отдавна закъснял...

 

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??