17 dic 2014, 21:17

Отегчено 

  Poesía
372 0 0

Липсваш ми, а днес е едва понеделник.

До следващия има много - седем дни.

Доскоро бяхме с тебе почти неразделни,

а сега не мога да те видя даже за миг.

 

Липсваш ми. Часовникът е сиво-черен

и влачи монотонно две стрелки.

Хм! Дали наистина е, както мислят всички - верен?

Навън е облачно и пак се кани да вали.

 

Потърсих те със поглед отвъд булеварда.

Далече беше ми - през няколко платна.

Отпивам три глътки от ментовата запарка

и облягам на стола уморено глава.

© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??