21 abr 2017, 14:29

Отговор 

  Poesía » De amor
1017 1 1

Не си задавам никакви въпроси,

в пределна яснота живея.

Любов от никого не прося,

да заблуждавам също не умея.

Ако поиска някой, нека ме попита

какво би означавал "Той" за мен. 

Ще му кажа, без да се замисля

"Бих опитала отново с теб" . 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??