21.04.2017 г., 14:29 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
1013 1 1

Не си задавам никакви въпроси,

в пределна яснота живея.

Любов от никого не прося,

да заблуждавам също не умея.

Ако поиска някой, нека ме попита

какво би означавал "Той" за мен. 

Ще му кажа, без да се замисля

"Бих опитала отново с теб" . 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??