Що е туй Любовта –
и до днес да ме питаш – не зная!
Аз така и не съм я видял
Любовта,
аз така и не я зная до края!
Ала само ме питай –
" По що се познава Любов,
и със що е типична ?"
туй децата го знаят – "Тя не сбира се в шепа,
Тя е безгранична!"
© Момчил Манов Todos los derechos reservados