19 may 2017, 11:19

Отговорност 

  Poesía » Otra
228 0 2

От риск по мъжки да не се излагам,

да не попадам аз в небран бостан,

затуй и грижи винаги полагам,

за да не падам в някакъв капан.

 

Каквито срещи имал съм по време,

където и да съм натам-насам,

отивам аз и то съвсем навреме,

защото тръгвам рано, но и сам.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??