19 мая 2017 г., 11:19

Отговорност 

  Поэзия » Другая
258 0 2

От риск по мъжки да не се излагам,

да не попадам аз в небран бостан,

затуй и грижи винаги полагам,

за да не падам в някакъв капан.

 

Каквито срещи имал съм по време,

където и да съм натам-насам,

отивам аз и то съвсем навреме,

защото тръгвам рано, но и сам.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??