15 nov 2008, 19:56

Отиде си... 

  Poesía » De amor
510 0 0

Защо съдбата се оказа тъй-жестока

и те грабна изведнъж?

Остана болката дълбока

и раната в гърдите ми.

Нима заслужих аз това

да тъна в самота?

Питам се къде сгреши

и без време си отиде ти?

Защо ли Бог ни раздели-

да бъдем аз и ти сами...

Да ме гледаш отвисоко,

да ме пазиш всеки миг,

а аз да страдам,

че те няма и да плача до зори...

 

© Слънце слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??