Защо съдбата се оказа тъй-жестока
и те грабна изведнъж?
Остана болката дълбока
и раната в гърдите ми.
Нима заслужих аз това
да тъна в самота?
Питам се къде сгреши
и без време си отиде ти?
Защо ли Бог ни раздели-
да бъдем аз и ти сами...
Да ме гледаш отвисоко,
да ме пазиш всеки миг,
а аз да страдам,
че те няма и да плача до зори...
© Слънце слънце Все права защищены