Отивам си!
Отивам си! Не искам да ти преча.
На друга своята любов даряваш ти.
Аз нямам право да и я отнемам, мкар при тази мисъл сърцето да боли.
Аз зная, че щастлив си с нея,
затуй си трагвам аз,
защото при мисълта, че си с нея,
умирам по малко всеки час.
Не ти се сърдя! Пък и нямам право на това.
Бъди щастлив ти с тази която Обичаш,
макар да умира сърцето по малко в НОЩТА!
© Даниела Иванова Todos los derechos reservados