9 jul 2008, 15:59

Отивам си 

  Poesía
639 0 15

Отивам си.

Вратата не заключвай.

Със вятъра ща другаруваме по пътя нов.

Ще се прегръщаме на воля

и ще се топлим в студена юлска нощ.

На него аз без думи всичко ще разкажа.

И песен ще му пея, за да заспи.

В очите ми сълзите ще избърше

и ще ме пронизва с обич,

от която няма да боли.

И спомените във душата ще изтрия.

Белезите даже ще пришия с образ нов.

Невидим за тълпата ще остане

и само с мен до изгрева ще бъде от любов.

На ъгъла, когато срещнеш погледа ми,

скрит във есенни листа.

Ти просто отмини.

Не можеш да ме върнеш.

В пръстта не ще намериш моите следи.

Защото вятърът ще е отнесъл надалече

някога обичани от теб очи.

 

Т.К.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??