2 jul 2008, 20:51

Отказах се 

  Poesía » De amor
722 0 3

Отказах се от теб и любовта!

Отказах се от света и съня!

Отказах се да плача и мечтая!

Сега живея - сама, но с чиста душа...

Сега живея - сама, но горда, че не ти ще ми покажеш любовта...

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??