Jul 2, 2008, 8:51 PM

Отказах се 

  Poetry » Love
728 0 3

Отказах се от теб и любовта!

Отказах се от света и съня!

Отказах се да плача и мечтая!

Сега живея - сама, но с чиста душа...

Сега живея - сама, но горда, че не ти ще ми покажеш любовта...

© Диди Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??