ОТ КОГАТО ТЕ ВИДЯХ
Обичам те от няколко години,
а ти дори и не разбра.
От няколко години си красива.
По-точно от когато те видях.
От няколко години си желана
и мислена във самота…
От няколко години те ревнувам…
По-точно от когато те видях.
От няколко години те събирам
във бели спомени и черна прах.
От няколко години те прегръщам.
По-точно, от когато те видях.
По-точно от когато се усмихна
и каза ,,Да,, на своя мил съпруг…
Тогава точно аз се влюбих,
във теб - любимата на друг!
© Емил Стоянов Todos los derechos reservados