24 ene 2010, 16:15

Открадната целувка - Из "Сънуват ли птиците?" 

  Poesía » De amor
821 0 0

  Открадната целувка.

Срамежливо.

Копнежен стон.

До болка стиснати в юмруче

дълбаят пръстите

пламтяща рана.

От влюбеност се гушат птици

в очите ми… Без срам,

прокарвам длани през косите.

Сребристи… В бързия ти дъх

усещам вятъра копнежно.

Облива ме без свян.

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??