13 jul 2010, 8:33

Открих те! 

  Poesía
592 0 3

 

Изтрих те с опакото на дланта

като сълза, изпусната от слабост,

проклех те с черна клетва в мисълта,

кръвта пречистих от ненужната ти сладост.

Прерязах вените на всичко между нас

и спомените изгорих на еретична клада.

От днес ще сочи север вътрешният ми компас,

че южното е само кал и плява.

Направих си хербарий от лъжи,

надеждата прокудих в плесенясалото гето.

Усещам те ! Все още ми тежиш!

Открих те в ритъма задъхан на сърцето.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??