8 sept 2017, 22:05

Откритие/Признание 

  Poesía » Otra
305 2 1

Не знаех, че можеш да летиш

крачейки по тротоара;

не знаех, че е възможно

без да съм Икар

и без крила

с перо едничко само;

не знаех, че докато дишаме

самоубиваме се бавно,

но когато пиша знам,

истински живея само.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??