Sep 8, 2017, 10:05 PM

Откритие/Признание 

  Poetry » Other
303 2 1

Не знаех, че можеш да летиш

крачейки по тротоара;

не знаех, че е възможно

без да съм Икар

и без крила

с перо едничко само;

не знаех, че докато дишаме

самоубиваме се бавно,

но когато пиша знам,

истински живея само.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??