Чиста е моята съвест,
в живота си нищо не скрих,
със истина път си проправях,
но вече това са мечти,
защото сега да живееш
ти трябват много лъжи
и с тях да печелиш пари...
Доверие в хората нямаш,
по пътя те страх да вървиш,
защото в очите насрещни
само мъка тлеи -
на замислени хора,
с наведени, побелели глави!
© Анка Александрова Todos los derechos reservados
За жалост... въобще не грешиш!!
ще се ходи с....
с наведени, побелели глави!
Исус въскресе мила!!!
... за го распнем отново,и все пак-
Во истина Воскресе!!!
Поздравления!