12 feb 2011, 15:35

Откровение 

  Poesía » De humor
498 0 0

ОТКРОВЕНИЕ

 

Мислите ми хаотични пристана при теб намират,
Искам да съм им господар, но не ме разбират!
Лесно ли ми е, кажи, да съм на ниво и концентриран?!
Ето, ден пореден си минава, а пък аз, хипнотизиран,
Нямам мисли, ни слова, че и сърцето си ми взела,
Ах, поредната съм риба без вода, пленена от брюкселска дантела!

© Стихоплетецът Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??