26 oct 2015, 22:26

Откровение 

  Poesía » De humor
357 0 1

ОТКРОВЕНИЕ

 

Два хълма си имам под тази фланелка,

защото съм готина мадмоазелка.

Под джинсите още два хълма аз крия,

по-пищни и сочни, отколкото тия.

 

Релефна и стройна съм аз, нежнотела,

със чар и съблазън. Обаче портфейла

изваждаш ли ти с неохота и бавно,

едно ще ти кажа: “Лежи си на равно!”

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??