21 nov 2015, 0:28

Откровение 

  Poesía » Otra
704 0 2

Погледнах света с окото на сърна.

Почувствах нежността от ласка на трева.

Открих радостта в прибоя на вълна.

Докоснах страстта в огъня на звезда.

Аз съм навсякъде...

© Петя Дичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??