21 нояб. 2015 г., 00:28

Откровение 

  Поэзия » Другая
703 0 2

Погледнах света с окото на сърна.

Почувствах нежността от ласка на трева.

Открих радостта в прибоя на вълна.

Докоснах страстта в огъня на звезда.

Аз съм навсякъде...

© Петя Дичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??