19 nov 2021, 17:30  

Откровение на Анастас Герджиков 

  Poesía » De humor
612 0 1

"Мога да обърна резултата

за няколко дни, тъй ви казвам.

Я да се връщам в Ректората,

след дебата не ща да се показвам!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??