19 нояб. 2021 г., 17:30  

Откровение на Анастас Герджиков 

  Поэзия » Юмористическая
626 0 1

"Мога да обърна резултата

за няколко дни, тъй ви казвам.

Я да се връщам в Ректората,

след дебата не ща да се показвам!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??