"Клуб таен, частен имахме си ние,
едни магистрати идваха при мене!
Нещо стана, туй успя да се разкрие,
изнудвахме си гръцки бизнесмени!
Вместо дела да се решават в зала -
аз си се развихрих като бясна хала,
направих много измами имотни,
някои мои хора станаха безработни,
мен някакви големи сили ме убиха,
големи нередности се установиха,
много прогнила е съдебната система,
но на някои хора хич не им дреме!"
© Георги Todos los derechos reservados