18 ene 2023, 19:03

Откровение на Кирил Петков за Украйна 

  Poesía » De humor
865 0 1

"Не сме въоръжавали бандерите,

просто с муниции ги снабдяваме!

Не сме от лъжците и лицемерите,

просто с акъла ви се подиграваме!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??