25 sept 2016, 8:49

Откровения 

  Poesía » De amor
337 0 0

 

          ​    На всички обичащи (се)

 

Само двама бяхме ние 

в онези лунни летни нощи. 

В морето топло искахме да скрием 

любовта си и какво ли още... 

 

Много време вече мина -

в безбрежни хоризонти са ни следите.

И сякаш сме наполовина -

светещи и гаснещи като звездите... 

 

 

© Айдън Софуев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??